Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!

Betalingsmethodes

Wedden op sport zorgt voor extra spanning tijdens de wedstrijd. Maar zeg eens eerlijk: is dat echt de belangrijkste reden dat je zo geïnteresseerd bent in online gokken? Uiteindelijk draait het bij veel mensen ook om het geld. Je hoopt met elke weddenschap toch wat winst te maken. De ene keer zal het een paar euro zijn, maar misschien sla je de volgende keer wel een grote slag.

Kies een veilige betaalmethode

Voordat je geld kunt winnen, moet je eerst geld storten. En dankzij de Belgische Kansspelcommissie mag je erop vertrouwen dat dit veilig gebeurt. Bij de meeste bookmakers heb je keuze uit diverse betaalmethodes. Populair zijn betalingen via e-wallets, zoals Skrill, Neteller en Paysafecard. Andere mogelijkheden zijn betalingen via creditcard of traditionele bankoverschrijving. In dat laatste geval moet je wel een paar dagen wachten voordat uw saldo daadwerkelijk is aangevuld. Wil je direct een weddenschap plaatsen? In dat geval kun je ook gewoon gebruik maken van Bancontact. Onder Belgische gokkers is dit snelle én veilige betaalmiddel al jarenlang razend populair.

 

betalen-bij-bookmakers

 

Geld overmaken via Bancontact

Veel online betalingen lopen tegenwoordig via Bancontact. Ook gokkers maken hier graag gebruik van. Het handige van Bancontact is dat het gewoon is gekoppeld aan je bankrekening. Hierdoor heeft iedereen in België direct toegang tot deze betaalmethode. Daarnaast werkt het altijd ontzettend snel. Als je geld stort dan is het saldo vaak al binnen een paar minuten verhoogd. Het nadeel van Bancontact is dat deze betaalmethode nog niet bij alle bookmakers beschikbaar is. Je moet echt op zoek naar een gokbedrijf dat zich op de Belgische markt richt.

Maak gebruik van een e-wallet

Als online gokker ben je wel gewend om in de digitale wereld te opereren. Het is dus een logische keuze om de betalingen ook virtueel te laten verlopen. En dat kan simpelweg met één van de bekende e-wallets, zoals Skrill, Neteller en PayPal. Een e-wallet is eigenlijk niets anders dan een virtuele portemonnee waarmee je alleen op internet kunt betalen. De belangrijkste reden om hiervoor t