Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!
Website www.betfirst.be
Sinds 2012
Betalingsmethodes Ban Contact / Mister Cash, Credit Card, iDeal, Neteller, Paysafecard, Skrill
Uitbetaal Opties Bankoverschrijving, Credit Card, Neteller, Skrill
Klantenservice support.nl@betfirst.be
Telefoonnummer +32 (0) 78480597
Vergunning Vergunning voor België

Betfirst: Waanzinnig aanbod in sportweddenschappen

Betfirst neemt in ons land een bijzondere positie in. Deze bookmaker is namelijk de eerste geweest die van de Belgische Kansspelcommissie een licentie kreeg voor het organiseren van online sportweddenschappen. Dat was in 2012. En sindsdien doet Betfirst er alles aan om van de website een succes te maken.

Wedden op voetbal, tennis, basketbal en meer

Betfirst heeft iedere sportliefhebber wel iets te bieden. Zo kun je onder andere gaan wedden op voetbal, honkbal, ijshockey, darts, tennis, motorsport en rugby. Er zijn nationale competities maar ook de grote internationale toernooien ontbreken niet. Live wedden neemt altijd een prominente plek in bij Betfirst. Dat merk je vooral aan de vele wedmogelijkheden die er zijn. Bij de meeste live voetbalwedstrijden kun je zeker 50 verschillende weddenschappen aangaan. Wordt er in de volgende 5 minuten een corner gegeven? En valt er een even of oneven aantal doelpunten?

Het grote aanbod maakt Betfirst een interessante bookmakers voor iedere gokker. Daarnaast maakt het ook niet uit hoeveel budget je hebt. Want voor maar €0,25 kun je bij deze bookmaker al een weddenschap plaatsen.

Blijf op de hoogte van je weddenschap

Soms heb je gewoon geen tijd om alle wedstrijden te volgen. Maar je wilt natuurlijk wel weten hoe jouw weddenschap is verlopen. Gelukkig houdt Betfirst je gewoon op de hoogte via sms of e-mail. En deze dienst kunnen we bij Bookmakers.be wel waarderen!

Ga jij voor de Betfirst jackpot?

Met elke sportweddenschap hoop je zoveel mogelijk winst te maken. Daarom zijn de odds ook zo belangrijk. Qua odds doet Betfirst weinig onder voor andere bookmakers. Bij sommige weddenschappen ligt het iets hoger dan gemiddeld en bij andere ligt het net wat lager. Betfirst kan op dit vlak dus z