Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!
Website www.betway.be
Sinds 2006
Betalingsmethodes Ban Contact / Mister Cash, Credit Card, iDeal, Neteller, Paysafecard, Skrill
Uitbetaal Opties Bankoverschrijving, Credit Card, Neteller, Skrill
Klantenservice support@betway.be
Telefoonnummer 0800 38727
Vergunning Vergunning voor België

Betway bonus tot €100 op je eerste storting!

In 2006 besloot een groep Britse sportliefhebbers om de handen ineen te slaan. Gezamenlijk startten zij Betway, een platform waar gokkers 24 uur per dag geld kunnen inzetten op de meest uiteenlopende sportwedstrijden. De eerste jaren richtte Betway zich vooral op darts en op Engels voetbal. Maar dat is inmiddels veranderd. Je kunt er wedden op voetbal, paardenrennen, snooker, ruby en nog veel meer. En in de zomer van 2015 ontving Betway zelfs een officiële licentie van de Belgische Kansspelcommissie.

Betway: een bookmaker met een uitgebreid sportaanbod

Op de website van Betway zijn bijna 30 verschillende sporten te vinden. Alle populaire sporten zijn aanwezig. En dit wordt aangevuld met wat kleinere sporten, waaronder badminton, bandy, martial arts en Gaelic football. Voor iedere sportliefhebber zit er wel iets tussen.

De meeste aandacht gaat bij Betway uiteraard uit naar het voetbal. Je kunt gaan wedden op de Champions League, het EK en WK, de Copa America en nog veel meer internationale toernooien. Gok je liever op een nationale competitie? Wie weet ga je dan wel voor een wedstrijd uit de Premier League, de Serie A of onze eigen Jupiler Pro League. Bij elke pre-match en live wedstrijd heb je verschillende wedopties. Dubbele kans, draw no bet, over/under: het is allemaal mogelijk. Al ontbreekt de Asian Handicap bij deze bookmaker helaas wel.

De odds vallen ietwat tegen

Selecteer je een bookmaker graag op basis van de odds? Dan is Betway zeker niet de beste keuze. Bij sommige wedstrijden zijn de odds redelijk gemiddeld. Maar er zijn ook genoeg matches te vinden waarbij Betway wat lager zit dan de concurrentie. Kies dus sl