Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!
Website www.bwin.be
Betalingsmethodes Bancontact / Mister Cash, Credit Card, iDeal, Neteller, Paysafecard, Skrill
Uitbetaal Opties Bankoverschrijving, Credit Card, Neteller, Skrill
Klantenservice Via website formulier
Telefoonnummer +32 (0) 22900224
Vergunning Vergunning voor België

Bwin is al jarenlang een bekende naam in de wereld van sportweddenschappen. Dit van oorsprong Oostenrijkse bedrijf is opgericht in 1997. Al was het toen nog actief onder de naam Betandwin. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 20 miljoen spelers die de bookmaker weten te vinden. En ook in België wint Bwin steeds meer terrein.

Op welke van de 90 sporten ga jij wedden?

Het platform van Bwin is een echte sportarena. Er zijn meer dan 90 verschillende sporten om uit te kiezen en bij elke wedstrijd zijn er tal van wedmogelijkheden. Bwin vermeldt zelfs trots dat er ruim 30.000 weddenschappen zijn om uit te kiezen. En dat elke dag weer. Veruit de meeste gokkers zetten hun geld in op het voetbal. Van de Champions League en de Copa America tot de Duitse Bundesliga en onze eigen Eerst Klasse A: je kunt overal op wedden. Wil je eens iets anders? Probeer je geluk dan bij American football, darts, wielrennen, schansspringen of hurling. Deze variatie maakt het wedden op sport juist zo interessant. De gewone weddenschappen worden ook nog aangevuld met live wedstrijden. Bwin biedt dus echt een zo compleet mogelijk aanbod.

Bwin helpt je op weg met de wedservice

Een sportweddenschap kun je winnen of verliezen. Welke kant het opgaat, hangt voor een deel af van geluk. Maar er is nóg een belangrijke factor: de voorbereiding. Een goede gokker is namelijk altijd op de hoogte van wat er in de sport speelt. Welk voetbalteam heeft de laatste wedstrijd gewonnen? En hoe hoog staat tennisser Andy Murray momenteel in de ranking? Dit soort informatie heb je hard nodig om een goede inschatting van de wedstrijd te maken. Je kunt uiteraard zelf op zoek gaan naar deze statistieken. Toch is dat bij Bwin niet nodig. Want de website van deze bookmaker is uitgerust met een speciale wedservice. Met één muisklik verschijnen de statistieken hierdoor meteen op je scherm.