Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!

Eurotierce

Website www.eurotierce.be
Sinds 2006
Betalingsmethodes Bancontact / Mister Cash, Credit Card, iDeal, Neteller, Paysafecard, Skrill
Uitbetaal Opties Bankoverschrijving, Credit Card, Neteller, Skrill
Klantenservice Via website formulier
Telefoonnummer Niet beschikbaar
Vergunning Vergunning voor België

Eurotierce: Gokken op Sport & Paardenrennen

Eurotiercé is een grote naam in de wereld van het paardenrennen. Deze bookmaker werd in 2006 opgericht door de Nationale Federatie voor Belgische Koersen (afdeling draf). En sindsdien kun je er wedden op koersen uit België, Frankrijk en nog veel meer landen. Eurotiercé is dus echt gespecialiseerd in de paardensport. Maar de bookmaker had meer ambities. Daarom kun je er sinds 2014 ook gaan wedden op anderssoortige sportwedstrijden.

Eurotierce: Een bookmaker met passie voor de paardensport

Echte sportliefhebbers vinden het vaak interessant om op meerdere sporten te wedden. De ene keer kies je voor voetbal of tennis, en de volgende keer beproef je je geluk bij het basketbal of wielrennen. Eurotiercé heeft het allemaal. Al is het aanbod wel wat beperkter dan bij veel andere bookmakers. Qua paardensport behoort Eurotiercé juist bij de beste en populairste bookmakers ter wereld. Alle grote en belangrijke koersen zijn gewoon aanwezig. Vooral de paardenraces die in België en Frankrijk worden gehouden, krijgen volop aandacht.

Live wedden bij Eurotierce op je favoriete sport

Sportweddenschappen zijn het leukst als je direct kunt reageren op wat er op het voetbalveld of de renbaan gebeurt. Daarom zijn live weddenschappen ook zo populair. Bij Eurotiercé kun je onder andere live wedden op voetbal, basketbal en tennis. Op het scherm krijg je dan meteen te zien hoe de wedstrijd tot dan toe verlopen is. Verwacht alleen geen live beelden. Eurotiercé laat de wedstrijd namelijk zien met behulp van computergemaakte beelden. En dat is toch wel een klein minpunt van deze bookmaker.