Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!
Website www.unibet.be
Sinds 1998
Betalingsmethodes Bancontact / Mister Cash, Credit Card, iDeal, Neteller, Skrill
Uitbetaal Opties Bankoverschrijving, Credit Card, Neteller, Skrill
Klantenservice info-benl@unibetsupport.be
Telefoonnummer 0800 74408
Vergunning Vergunning voor België

Unibet is één van de grootste goksites in België

Unibet is een bekende naam in de Belgische gokwereld. En als het aan de bookmaker zelf ligt, wordt Unibet zelfs de grootste speler op de wereldwijde online gokmarkt. De missie is simpel: het bedrijf wil een omgeving te creëren waar iedereen veilig en met veel plezier kan gokken. Of dat lukt? Bookmakers.be zoekt het voor je uit!

Waar ga jij op wedden?

Het Zweedse Unibet is al sinds 1997 actief. In de afgelopen twintig jaar is het uitgegroeid tot een professioneel gokbedrijf met een gevarieerd aanbod. In het online casino kun je onder andere terecht voor poker, roulette, bingo, dice games en gokkasten. Maar als echte sportliefhebber ben je waarschijnlijk vaker te vinden in het sportsbook van Unibet. Ook hier is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Er zijn populaire sporten zoals voetbal, tennis, wielrennen, basketbal en paardenrennen. Daarnaast heeft Unibet een aantal minder bekende sporten in het assortiment. Bandy, boboll en netbal zijn misschien sporten waar je maar weinig van weet. Toch is het zeker interessant om hier eens een keer geld op in te zetten.

Volg de wedstrijd via Unibet TV

Bij Unibet zijn ze groot voorstander van live weddenschappen. En dat is wel te zien aan het grote aanbod. Er zijn zelfs meer dan 30.000 evenementen via de livestream te volgen. Op Unibet TV kijk je misschien wel naar een voetbalwedstrijd uit de Italiaanse Serie A of de Duitse Bundesliga. Of vind je het toch interessanter om live te wedden op tennis, basketbal of ijshockey? Er is in ieder geval genoeg keuze. Je hoeft alleen maar in te loggen en je bent klaar om een mooie weddenschap uit te zoeken.

Een verdriedubbeling van je eerste