Alle Bookmakers voor Belgie in één overzicht!

Wedden op Voetbal

Ben jij een echte voetballiefhebber? En heb je verstand van alles wat er op het voetbalveld gebeurt? Dan is het erg interessant om eens geld in te zetten op deze voetbalwedstrijden. Bookmakers bieden in vele soorten en maten verschillende interessante weddenschappen aan.

Wedden op de Pro League, Champions League en nog veel meer

Bij een online bookmaker kun je gaan wedden op competities en toernooien uit de hele wereld. Grote toernooien zoals het EK, WK en de Champions League worden afgewisseld met landelijke competities uit onder andere België, Italië, Duitsland en Spanje. Als je wilt, kun je zelfs gaan wedden op competities uit Azië en Zuid-Amerika.

Je hebt niet alleen de keuze uit meerdere competities en toernooien. Bookmakers hebben namelijk ook verschillende soorten weddenschappen op de website staan. Misschien voorspel je graag welk team er gaat winnen of in welke minuut het eerste doelpunt valt. Of gok je toch liever op de topscorer of het aantal gele en rode kaarten? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

wedden-op-voetbal

Live wedden zorgt voor extra spanning

Bij de meeste voetbalweddenschappen zet je geld in vóórdat de wedstrijd begint. Maar tegenwoordig kun je bij de bookmakers vaak ook live op voetbal wedden. Bij deze live weddenschappen mag je nog geld inzetten totdat het eindsignaal geklonken heeft. En dat biedt unieke mogelijkheden.

Live weddenschappen zijn vaak extra spannend. Dat komt voor een groot deel omdat je je tactiek steeds weer aan moet passen. Valt er een speler uit met een blessure? Of wordt er iemand van het veld gestuurd met een rode kaart? Dan moet je waarschijnlijk snel van strategie veranderen. Het handige is dat de wedstrijden vaak via een livestream bij de bookmaker te volgen zijn. Je kunt dus direct reageren op wat zich op het scherm afspeelt.

Vergeet de odds niet

Wedden op voetbal is in de eerste plaats spannend. Toch is het ook de bedoeling dat je er een mooi geldbedrag aan overhoudt. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door de odds (oftewel ‘quoteringen’). Dit zijn getallen als 2.14 of 7.48. De odds geven exact aan hoeveel elke ingezette euro waard is. In dit geval krijg je voor elke euro dus 2,14 of 7,48 euro terug. Tenminste, als je voorspelling uitkomt.

De odds worden bepaald door de bookmakers zelf. Ze kijken puur naar de kansen die een ploeg heeft om te winnen. Hoe hoger de odds, hoe lager de kans dat het team de winst mee naar huis neemt. Je ziet de odds bij elke weddenschap staan. En dus ook bij live weddenschappen. Houd er wel rekening mee dat de odds dan nog tijdens de wedstrijd veranderen. Want ook de bookmakers kunnen live inspelen op wat er op het veld gebeurt.

Zo beperk je de risico’s

Wedden op voetbal is niet geheel zonder risico. Daarom is het essentieel dat je van tevoren een goede strategie bepaalt. Slimme gokkers beginnen met het vaststellen van een apart gokbudget. Op deze manier voorkom je dat je meer geld inzet dan je daadwerkelijk kunt missen.

Spreiding is een andere manier om het risico te beperken. Daar bedoelen we mee dat je nooit je totale gokbudget op één wedstrijd in moet zetten. Professionele gokkers zetten per keer vaak maar 2% van hun budget in. En die strategie is op de lange termijn zeer winstgevend.

Vergroot je kans op succes

De ene weddenschap ga je winnen en de andere zul je verliezen. Je weet namelijk nooit zeker of jouw voorspelling uitkomt. Toch kun je het geluk zeker een handje helpen. Dat doe je door je goed te laten informeren over de wedstrijd. Zijn er misschien blessures in het team? Of is de eerste keeper geblesseerd waardoor de ploeg moet vertrouwen op de vervanger? Dit soort informatie helpt je om vooraf een goede inschatting te maken.

Op Bookmakers.be vind je nog veel meer handige tips en strategieën om een succesvol gokker te worden. Een betere start is er niet!